Τα νέα μας

Τελευταία νεα

20 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023
11 Σεπτεμβρίου 2023

Αναβολή των εξετάσειων


⚠️ Αγαπητές υποψήφιες, αγαπητοί υποψήφιοι, 
η μη δυνατότητα ασφαλούς πρόβλεψης της εξέλιξης της πανδημίας και κυρίως τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην Ελλάδα έως και τις 15 Μαρτίου 2021, δεν μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε και να πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια τις εξετάσεις στο άμεσα προβλέψιμο χρονικό διάστημα.

 Λόγω της δυστοπικής αυτής κατάστασης και σε συνεννόηση με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τις εξετάσεις, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 13-14 Μαρτίου 2021, μέχρι νεωτέρας.

ℹ️ Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις έχουμε τη δυνατότητα να προβούμε σε ασφαλή προγραμματισμό, έχοντας ως στόχο πάντα την έγκαιρη ενημέρωσή σας προκειμένου να προετοιμαστείτε με ασφάλεια χρόνου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε καλά και να απολαμβάνετε τη μελέτη σας!

☎️ Περισσότερες πληροφορίες στο: 210 38 19 310 
Και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://mir.gr/epikoinonia

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.