ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Μετά τη φοίτησή σας στο Ινστιτούτο ρωσικής γλώσσας «ΜΙΡ» θα μπορείτε:

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ

Θα επικοινωνείτε εύκολα και άπταιστα στα ρωσικά. Θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τις γλωσσικές σας δυσκολίες μια για πάντα!

ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

Θα ταξιδεύετε ελεύθερα και θα απολαμβάνετε συναρπαστικές συζητήσεις με τους ξένους! Θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα ταξίδι μόνοι σας και δε θα χάνετε ποτέ το δρόμο σας, γνωρίζοντας τη γλώσσα.

ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Θα περάσετε τις εξετάσεις TORFL, θα πάτε για σπουδές ή για εκπαίδευση στη Ρωσία και θα κάνετε πολλούς φίλους, όχι μόνο από τη Ρωσία, αλλά και από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ

Θα καταλαβαίνετε τι τραγουδούν οι Ρώσοι ερμηνευτές, θα διαβάζετε βιβλία, θα παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στην πρωτότυπη γλώσσα.

ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η άριστη γνώση της ρωσικής γλώσσας θα καταστήσει πιθανή την αύξηση των αποδοχών σας ή την προαγωγή της θέσης σας.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΟΝΙΜΑ.

Τα προγράμματα του Ινστιτούτου Ρωσικής Γλώσσας "MIR" θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα γλωσσικά εμπόδια, ώστε να μπορείτε να μιλάτε ρωσικά με ευχέρεια και αυτοπεποίθηση.

Το Ινστιτούτο μας κατέχει υψηλή θέση στην κατάταξη των σχολών ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι ο συνδυασμός της παραδοσιακής και επικοινωνιακής μεθόδου διδασκαλίας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα προγράμματα συνδυάζουν τη συστηματική μελέτη της γραμματικής, με τη ζωντανή επικοινωνία στο τμήμα και την προσωπική υποστήριξη του καθηγητή, ο οποίος μπορεί να προσαρμόσει τον μαθητή στο νέο γλωσσικό περιβάλλον  απλά, κατανοητά και με ενδιαφέρον.

Στα μαθήματα ρωσικής γλώσσας θα συνεργαστούν μαζί σας φιλόλογοι από τη Ρωσία. Τα προσόντα των καθηγητών μας, πιστοποιούνται από  διπλώματα κορυφαίων πανεπιστημίων, καθώς και από την επιπρόσθετη μετεκπαίδευση τους.

Θα πρέπει να συμφωνήσετε, ότι είναι μία πολύ καλή σύσταση για να ξεκινήσετε τη φοίτησή σας στο ινστιτούτο μας!
Σήμερα, υπάρχουν 2  αποδεδειγμένες και ευρέως χρησιμοποιημένες μέθοδοι εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας -  η παραδοσιακή και η επικοινωνιακή.

Η παραδοσιακή μέθοδος θα σας επιτρέψει να μάθετε άψογα τη γραμματική, να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας και να κατανοήσετε τις λεξικές ιδιαιτερότητες της ρωσικής γλώσσας.

Η επικοινωνιακή μέθοδος αποσκοπεί στη βελτίωση των πρακτικών δεξιοτήτων της ρωσικής γλώσσας. Οι ακροατές εξοικειώνονται με την επικοινωνία  στα ρωσικά μέσω του ζωντανού διαλόγου, του ηχητικού υλικού, παρακολουθώντας βίντεο και ταινίες στα ρωσικά.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
  • Εγγύηση του σωστού προφορικού και γραπτού σας λόγου
  • Ανάγνωση και μετάφραση κειμένων
  • Εξοικείωση με τις πιο σύνθετες γραμματικές δομές
  • Κατανόηση της λογικής και της δομής της ρωσικής γλώσσας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
  • Ανάπτυξη του προφορικού λόγου στα ρωσικά
  • Γρήγορο αποτέλεσμα
  • Καινοτομία και ενδιαφέρον
  • Ευκολία στην αντιμετώπιση των γλωσσικών δυσκολιών

Μετά από δεκαπέντε χρόνια εργασίας, έχουμε με σιγουριά καταλήξει, ότι το καλύτερο αποτέλεσμα παρέχεται από τον  ισορροπημένο συνδυασμό της παραδοσιακής με την επικοινωνιακή επικοινωνία.

Newsletter

Εγγραφή στο newsletter μας.
© 2023 mir.gr. All Rights Reserved. Developed By kwarks.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.